Home

Atomháború 2022

2020.01.24. 17:36. Száz másodperccel áll éjfél előtt a végítélet képzeletbeli órája, tudósok egy nemzetközi csoportja 20 másodperccel közelebb vitte éjfélhez a mutatót a klímaváltozás és egy atomháború veszélye miatt. Soha ilyen közel nem állt még a mutató az éjfélhez. Az óra azt hivatott szimbolizálni, mekkora. 2020.02.25. TECH. Bodnár Zsolt Nincsen jövőnk tudomány nélkül, nincsen Qubit nélkületek. Támogasd a munkánkat! Most azonban ez történt: február 21-én egy Oroszországgal vívott fiktív atomháború kimenetelét részletezte a Pentagon munkatársa. Atomháború veszélyére figyelmeztet az Amerikai Védelmi Minisztérium Fontos megjegyezni, hogy a napokban nyilvánosságra hozott dokumentum még 2020 áprilisában született, és azóta a Joe Biden vezette kabinet 5 évvel meghosszabbította az úgynevezett Új START-szerződést,.

Közelebb került az éjfélhez a végítélet óráj

Az USA szimulált egy Oroszországgal vívott atomháborút

  1. Herczeg Márk film 2020. március 29., vasárnap 17:47 52 335. Aszteroidák. Űrlényinvázió. Atomháború. Elszabadult vírus. Fellázadt gépek. Szingularitás. Túlnépesedés. Zombik. Klímaváltozás. Vagy csak egy fatális baleset. A filmekben ezer módját láthattuk az emberiség kipusztulásának, de legtöbbször persze mégis.
  2. Tagged: atomháború . Irodalom. 2020-04-24. Földönkívüli hidegháború . Kir Bulicsov Utolsó háború című regénye egy igazi vérbeli klasszikus sci-fi..
  3. Az elfelejtett atomháború: A hidegháború során az atombombák tesztelése sok területet érintett. Ilyen volt Bikini-atoll is, ami akár üdülésre is alkalmas lehetett volna, viszont robbantások történtek itt, amelyeknek megismerhetjük a hátterét, és láthatjuk hatásukat, ami a mai.
  4. iszter. A február 21-én tartott, Oroszországgal vívott fiktív atomháború kimenetelének részletezésén jelen volt Mark Esper is. A szimuláció szerint Oroszország alacsony hatásfokú nukleáris robbanófejjel mért csapást egy NATO-tagállamra Európában.
  5. 2020.02.01. szombat 14:37 Eddigi élete során komoly baleset(ek) érhették azt a Toyotát, mely az alábbi videón látható. A furgonnak tulajdonképpen nincs ép eleme, az utasfülkét nem kell nagyon keresni, mégis azt látni és hallani, hogy a jobbkormányos jármű közepén a beteg hangú dízelmotor végzi a dolgát
  6. dig száz másodperccel áll éjfél előtt a végítélet képzeletbeli órája 2020 után, amelyet tönkretett a koronavírus-járvány, vala

A(z) Ősi atomháború - Az Ősi Idegenek megdöntése című videót Jancoo nevű felhasználó töltötte fel a(z) tudomány/technika kategóriába. Eddig 760 alkalommal nézték meg Nem lesz atomháború Iráni Gasedak-rakéta egy parádén. Fotó: Getty Images Irán egyik első válaszlépése Szulejmáni tábornok halálára az volt, hogy bejelentették a 2015-ös atomalkuból való kilépést. Ez hosszú távon könnyen jelentheti azt, hogy a közel-keleti ország atomfegyverek fejlesztésébe kezd (bár hivatalosan.

Atomháború veszélyére figyelmeztet az Amerikai Védelmi

Harmadik világháború alatt olyan feltételezett összecsapást értünk, amely hasonló méretű vagy nagyobb lenne, mint az első és a második világháború, és akár az egész emberi civilizációt a megsemmisülés szélére sodorhatná.A legtöbb elmélet szerint ebben a konfliktusban nagy szerepet játszanának a tömegpusztító fegyverek, mint a nukleáris, biológiai és a vegyi. Bolygók együttállása: nem lesz világvége - Főállású katasztrófa-várók általában meg sem kísérlik megmagyarázni, miért nem volt a megjelölt időpontban világvége. Hírverseny van, előre jelezzük: bár csütörtök éjjel többé-kevésbé egy vonalba rendeződik a Föld, a Hold, a Nap, a Merkur, a Vénusz, a Mars, a Jupiter és a Szaturnusz, azaz egymás mögött. Poszt-apokaliptikus sorozatok atomháború után? Figyelt kérdés. Netflix vagy HBO Go is rendelkezésemre áll. Olyan sorozatot keresek ami egy esetleges világháború után játszódik, ahol az emberiség nagy része elpusztult, beköszöntött a nukleáris tél, stb. 2020. jún. 5. 23:31. 1/4 anonim válasza: Ha régi is jó, akkor a. 2020-04-01. Utolsó kívánság: Mercijében temették el a dél-afrikai politikust; 2020-01-22. Miniszterelnök úr, segítsen az éhező oroszlánokon! - kérik a szudániak a neten; 2019-12-12. Kiemelt. Sokkoló videó a kiszáradt Viktória-vízesésről; Európa. 2021-01-30. Kiemelt Wonder Woman 1984. Várható premier: 2020. október 1. Hidegháború. A 70-es és 80-as évekbeli Európában a közelinek látszó atomháború árnyékában igazán szükség volt hősökre. A csodálatos Wonder Woman sem maradhat tétlen: kémnek szegődik, és azt a feladatot kapja, hogy levadássza a Szovjetunió legkegyetlenebb.

Mi lesz velünk, ha eljön a világvége? - Díván

atomháború. Én lettem a halál, világok pusztítója. 1945. augusztus 6-án egy amerikai repülőgép Hirosimában egy új kísérleti fegyvert vetett be - az első harci körülmények között ledobott atombombát. Augusztus 9-én megismételték a támadást Nagaszaki városa felett is A 2020-as év legjobb 100 filmje amit akár te is befolyásolhatsz a szavazatoddal, nem kell mást tenned csak szavaznod a filmekre, hogy szerinted az adott film fentebb vagy lentebb, volna jó helyen a listán vagy, hogy szerinted is beillik a listába vagy semmiképp nem tartozik a 2020-as év legjobb filmjei közé. A covid miatt lehetséges, hogy egyes filmek csak 2021-ben jelennek majd meg Emlékezz rám. Főoldal; Blog; Infó; Bejelentkezés; Regisztráció; Ászf; Menü Főoldal Blog Infó Bejelentkezés Regisztráció Oldalak 7 Főoldal Index Origo 444 HVG 24.h 2020. április 1., 09:24. Ez az eddigi legelképzelhetetlenebb tiltás a koronavírus okán . A globális korlátozások, a repülőgépek leállása, a turizmus összeomlása, a kijárási tilalmak, a mindenféle értelemben milliárdokat érintő karanténok, elmaradó olimpia, futball-Eb, mind, mind hihetetlenek lettek volna három hónappal.

Wonder woman 2 ( wonder woman 1984 ) 2020 1o 31p Fantasy/Kaland A... hidegháború feszültségtől terhes, az atomháború rémképével átitatott korszakában Európa hősökre vár. Wonder Womanben (Gal Gadot) is felébred a tenniakarás, elszántan veszi fel a harcot a világra leselkedő veszedelemmel Az ENSZ főtitkár szerint a nagyhatalmak semmit sem tesznek azért, hogy béke legyen a világban.BŐVEBBEN : http://hu.euronews.com/2018/01/19/usa-kuszobon-az-a.. 2020.01.24. 17:36. Száz másodperccel áll éjfél előtt a végítélet képzeletbeli órája, tudósok egy nemzetközi csoportja 20 másodperccel közelebb vitte éjfélhez a mutatót a klímaváltozás és egy atomháború veszélye miatt. Soha ilyen közel nem állt még a mutató az éjfélhez. Az óra azt hivatott szimbolizálni, mekkora.

2020. május 15. Az alábbi értékes történelmi forrás a Magyar Nemzeti Levéltár Somogy Megyei Levéltárából került elő. A dokumentumrészlet egy atomháború esetén elrendelt fiktív szimulációs gyakorlat részletes helyzetelemzését tartalmazza. A teljes forrást a szerző a közeljövőben egy hosszabb tanulmány keretében. 2020. december. 10. 19:33 MTI Tech Kifosztottak egy ítéletnapi parancsnoki repülőgépet Oroszországban. Ismeretlen tettesek kilopták a rádióberendezéseket egy Il-80-as orosz katonai repülőgépből, amelyet arra fejlesztettek ki, hogy atomháború esetén a fedélzetéről irányítsák a fegyveres erőket Megjelent: 2020. február 24. hogy a nukleáris fegyverkísérletek és egy esetleges atomháború során keletkező mesterséges radioaktív izotópok minőségi és mennyiségi kimutatásával felmérje a lakosság egészségromlásának kockázatát és mértékét

Poszt-apokaliptikus sorozatok atomháború után? Figyelt kérdés. Netflix vagy HBO Go is rendelkezésemre áll. Olyan sorozatot keresek ami egy esetleges világháború után játszódik, ahol az emberiség nagy része elpusztult, beköszöntött a nukleáris tél, stb. 2020. jún. 5. 23:31. 1/4 anonim válasza: Ha régi is jó, akkor a. A cél az volt, hogy egy atomháború kirobbanása esetén is a párt vezetése biztonságban legyen és a megfelelő infrastruktúra kialakításával működtetni tudja az országot. A bunkerrendszer 45 méter mélyen egy H formát alkot a Kossuth és a Szabadság tér alatt. Bár felröppentek ilyen hírek, de a parlament épületéhez. Hidegháború. Az ezerkilencszázhetvenes-nyolcvanas évekbeli Európában, a közelinek látszó atomháború árnyékában igazán szükség volt hősökre. A csodálatos Wonder Woman sem maradhat tétlen: igazságérzete a régi, ereje nagyobb, mint valaha, úgy érzi, tennie kell valamit azért, hogy a világ kevésbé veszélyes hely legyen Ütött a végítélet órája: 100 másodpercünk van hátra az armageddonig. A tudósok nem változtattak idén a végítélet képzeletbeli órájának mutatóján. Még mindig száz másodperccel áll éjfél előtt a végítélet képzeletbeli órája 2020 után, amelyet tönkretett a koronavírus-járvány, valamint a nukleáris háború. Az 70-es, 80-as évekbeli Európában, a közelinek látszó atomháború árnyékában igazán szükség volt hősökre. A csodálatos Wonder Woman (Gal Gadot) sem maradhat tétlen: kémnek szegődik, és azt a feladatot kapja, hogy levadássza a Szovjetunió legkegyetlenebb, legveszélyesebb ügynökét. 2020 októberében az Oscar-díjas.

Filmsorozat készül a legendás atomháborús játékból Vezes

Atomháború is elképzelhető OLKT

Premier: 2020. május 14. Wonder Woman 1984. Hidegháború. Az 1970-80-as évekbeli Európában, a közelinek látszó atomháború árnyékában igazán szükség volt hősökre. A csodálatos Wonder Woman sem maradhat tétlen: kémnek szegődik, és azt a feladatot kapja, hogy levadássza a Szovjetunió legkegyetlenebb, legveszélyesebb. atomháború facebook. Facebook. Chemtrail plazmafelhők. 2015-02-23 Zsofi Hozzászólás most! atomhábor.

2020. December 29 at 20:59 na már mióta a kritikádra vártam. sejtettem én, hogy nem olyan rossz, Szerintem egyértelmű, hogy atomháború volt, mindig a radiation zonet nézi a kijelzőn, plusz az űrhajósok végső-végső megoldásként rádióztak a kínaiaknak és az oroszoknak, szóval feszült lehetett a helyzet egy ideje 2020. december 9. szerda 2020. december 22. hogy atomháború esetén a fedélzetéről irányítsák a fegyveres erőket. A bűncselekmény, amelyről az első jelentések hétfő este jelentek meg az orosz médiában, Taganrogban történt. Az Il-80-as egy légi harcálláspont karbantartása és korszerűsítése miatt került az Azovi. Címke: atomháború | catherina forest. Mi mindig búcsúzunk 2020-10-21; Reményik Sándor: Elvégeztetett? 2020-10-20; 160.Akkor legyél örökre 2020-10-20; Reményik Sándor: Eredj, ha tudsz! 2020-10-19; 161.Igen, ölni tudtam volna 2020-10-19; Radnóti Miklós: FÉRFINAPL.

Az elmúlt évtizedben meredeken növekedett annak a valószínűsége, hogy az atomhatalmak nukleáris fegyvert vessenek be egy regionális vagy globális konfliktus során - olvasható az Amerikai Védelmi Minisztérium (Department of Defense - USDOD) egyik titkos jelentésében, ami még 2020 áprilisában született, de egy civil szervezetnek nemrég sikerült kiperelnie a z. Világvége - Megjósolta a 2020-as koronavírus ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 Ilyen a világvége, ahogy elképzeltük · Ilyen a világvége, ahogy elképzeltük. Herczeg Márk film 2020. március 29., vasárnap 17:47 54. A Földet 30 évvel a történet kezdete előtt atomháború pusztította el. A világvége utáni pusztaságban az erőszak az úr Éli könyve filmelőzetessel Amerikai akciófilm Mozi+ TV műsor 2020. szeptember 30. szerda 23:2 2020. 10. 20. 18:10 II vagy éppen a Commodore 64, de később készült belőle MS-DOS és Windows verzió is. A játék helyszíne az atomháború utáni USA, ahol a Desert Rangers nevű szervezet kötelékében igyekszünk rendet tenni a posztapokaliptikus és nukleáris káoszban A Rodong Szinmun észak-koreai pártlap vasárnapi számában meggondolatlan katonai provokációval vádolta az Egyesült Államokat, amiért két amerikai B-1B Lancer típusú hadászati bombázó szombaton éles lőszerekkel gyakorlatozott Dél-Koreában. A manőver során dél-koreai F-15-ös típusú harci gépek, valamint amerikai F-16-sok csatlakoztak hozzájuk

Mi történne, ha kirobbanna egy atomháború? - Komo¡an

Oroszország nyilvánosságra hozta atomstratégiája alapelveit. Oroszországnak a becslések szerint 4130 nukleáris robbanótöltete van, bőven elég az emberiség és a nagyobb testű állatok, de talán általában véve az egész földi élet kipusztítására. Nagyon nem mindegy, hogy ezeknek a fegyvereknek a bevetését milyen elvek. Anno 2020 - I gladiatori del futuro. (1982) A nem túl bonyolult, mégis logikátlan és sokszor érthetetlen történet szerint nem sokkal egy atomháború utáni, közeli jövőben járunk. Öt, minden porcikájában csupa izom fickó próbál valamiféle rendet fenntartani a darabjaira hullott társadalomban, hol minden zugot őrült.

[Videa

Angela Merkel német kancellár felszólította az E.On és az RWE AG atomerőműveket, álljanak elő alternatívákkal az általa tervezett nukleáris adóval kapcsolatban, amelyet ez a két cég - a többihez hasonlóan - ellenez 2020-08-14 nap bejegyzései (3280) Szputnyik V. 2020-08-14 Tibor bá' blogja Tibor bá' (hibásan) gondolja, hogy kellő ismeretek birtokában az atomháború túlélhető. A potenciális túlélőknek viszont tisztában kell lenni az életet veszélyeztető, egymástól elválasztható tételekkel, mint például hősugárzás, légnyomás. A Wonder Woman 1984 a jelenlegi tervek szerint 2020. október 1-től 2020. december 24-től lesz látható a hazai mozikban. Hidegháború. Az ezerkilencázhetvenes-nyolcvanas évekbeli Európában, a közelinek látszó atomháború árnyékában igazán szükség volt hősökre Cliff Empire. Írta: Cyrus | 2020. 11. 22. | 3629. A Cliff Empire egy futurisztikus SimCity a sziklaszirt peremén némi Frostpunk beütéssel, talán így lehetne jellemezni a játékot. A történet egy atomháború után játszódik ahol a föld felszíne lakhatatlan lett egy 300 méter vastag radioaktív köd miatt, és így az emberiség a. Orvosok az atomháború ellen (1988) Emlékül Évának (1988) Díjai. Miskolci Fesztivál fődíja (1976, 1977) Források. Hermann Péter: Magyar és Nemzetközi Ki Kicsoda 1998 CD-ROM, Biográf Kiadó, Budapest, 1997 ISBN 963-9051-195; További információk. MTV Arcképcsarnok; Elhunyt Várszegi Károl

A fenti videó a Connections első évadának kilencedik része, ami az ír földmérés és a mozi összefüggéseit vizsgálja.. Nyilván nem tudtunk elmenni az utóbbi hetek legmókásabb híre mellett: egy welszi faluban egy hibás tévé miatt nem volt reggel hét harminc után stabil net. És hogy miért hét harminc?Mert a tulaj felkelt, megkávézott és bekapcsolta a tévét Atomháború pusztította el a Földet. A védelmi célra kifejlesztett Skynet számítógép az irányítása alatt lévő robotokkal totális háborút indított a túlélők ellen. Az ellenállás egyik vezetője John Connor Egy atomháború katasztrófa lenne, de egyedül a történelem tudna felvilágosítást adni arról, hogy a szerződések igazában meg tudják-e akadályozni a háborút. Wojna atomowa co prawda byłaby katastrofą, ale już samo doświadczenie historyczne daje odpowiedź na pytanie, czy traktaty rzeczywiście mogą zapobiec wojnom [indeavideao] Wonder Woman 1984 (2020) Teljes Film Magyarul Online mozicsillag. Az ezerkilencszázhetvenes-nyolcvanas évekbeli Európában, a közelinek látszó atomháború árnyékában igazán szükség volt hősökre. A csodálatos Wonder Woman (Gal Gadot) sem maradhat tétlen: igazságérzete a régi, ereje nagyobb, mint valaha, úgy. 2020 / 12 / 23 / Perei Dóra. Cowen azonban továbbra is az atomháború lehetőségét tartja a világot fenyegető legnagyobb veszélynek. Érdekes módon a szerző szerint a pénzügyi befektetők érthetik meg leginkább az atomháború kockázatának természetét: alábecsülni a nukleáris háború kitörésének valószínűségét.

Legjobb akció filmek 2020-ban Listák oldal 2 Mafab

Backstreet Boys: Show 'Em What You're Made Of (film, 2015

Kávé vlog 191. rész: Lehet e a Földön globális atomháború ..

Wonder woman magyarul, videó - wonder woman (2021) pg-13Wonder Woman 1984 - magyar előzetes + plakátok - DVDNEWS

A tanfolyamot 1980-ban fejezték be, annak idején, amikor az ENSZ Közgyűlése megtartotta első leszerelésének szentelt különleges ülésszakát. Sajnos ez a tanfolyam Az atomháború látványa: miért él a világ árnyékában ma ugyanolyan aktuális, mint 40 évvel ezelőtt atomháború. The Resort (2021) (Véres vakáció) (2020) (Hang nélkül 2.) Három évvel ezelőtt derült égből villámcsapásként érkezett John Krasinski one-man show-ja, az Abbott-família kontra szuper-hallással rendelkező szörnyek poszt-apokaliptikus csatája borzasztóan izgalmasra sikeredett. A Hang nélkül a család.

TESZT: Fist of the North Star: Lost Paradise

Ilyen a világvége, ahogy elképzeltük - 444 fal közöt

A hidegháborúban ez másként működött. Egy Moszkvára irányított ICBM-et nem kellett manőverezni: ha beütött volna a DEFCON 1, az amerikaiak ballisztikus ívben pályára állítják a rakétát, ami többé-kevésbé a megadott helyen becsapódik. Egy hajók kilövésére tervezett hiperszonikus járművet azonban manőverezni kell 2020.12.08 08:01 MTI. Kinyomtatom +Nagyobb betűméret-Kisebb betűméret. Ismeretlen tettesek kilopták a rádióberendezéseket egy Il-80-as orosz katonai repülőgépből, amelyet arra fejlesztettek ki, hogy atomháború esetén a fedélzetéről irányítsák a fegyveres erőket. A bűncselekmény, amelyről az első jelentések hétfő. 2020. június 19., péntek. Végítéletgép - Egy atomháború-tervező vallomásai - Jelenlegi ára: 3 199 Ft Kedves Érdeklődő! Üdvözli Önt a lira. hu online könyváruház csapata. Áruházunk közel 50 éve széles könyvválasztékkal áll a vevők rendelkezésére Wonder Woman 1984 (2020) A hidegháború feszültségtől terhes, az atomháború rémképével átitatott korszakában Európa hősökre vár. Wonder Womanben (Gal Gadot) is felébred a tenniakarás, elszántan veszi fel a harcot a világra leselkedő veszedelemmel. Csakhogy ezúttal két félelmetes ellenséggel is szembe kell szállnia

atomháború Archívum - Galaktika

2020. május 6., szerda. Végítéletgép - Egy atomháború-tervező vallomásai - Jelenlegi ára: 2 399 Ft Kedves Érdeklődő! Üdvözli Önt a lira. hu online könyváruház csapata. Áruházunk közel 50 éve széles könyvválasztékkal áll a vevők rendelkezésére AJÁNLÓ - Kir Bulicsov: Az utolsó háború. 2020-04-11 Letya Dr. Pavlis, Galaktika Fantasztikus Könyvek, Kir Bulicsov, Metropolis Media, posztapokaliptikus, recenzió, regény, sci-fi. 2070-ben a Szegezsa teherszállító űrhajó megkeresést kap, hogy vegyen a fedélzetére két koronát és módosítsa ezt követően az úti célt 2020 08 08.án készülök Abádszalókra nyaralni, és szeretnék 2 3 nap horgászni. Az tudni kell, hobbi horgász vagyok, évi 4 5 nap horgászom. Szóval tapasztalat 0.Ha valaki tudna tippet adni hely, módszer választáshoz 2003-ban, a kivégzése előtt Marcus Wright hozzájárul ahhoz, hogy a testét tudományos célokra felhasználhassák Terminátor - Megváltás filmelőzetessel Amerikai-angol-német akciófilm Mozi+ TV műsor 2020. április 16. csütörtök 13:5 Leírás: Wonder Woman 1984 teljes film (2020): Teljes online filmnézés ingyen 27 évvel a rosszindulatú természetfölötti entitás, Pennywise legyőzése után, a vesztesek klubjának korábbi tagjait, akik felnőttek és elköltöztek Derry-től, újból Pusztító telefonhívás. Nézd meg Wonder Woman 1984 (2020): teljes film online.

Az elfelejtett atomháború (sorozat, 2018) Kritikák

Az ezerkilencszázhetvenes-nyolcvanas évekbeli Európában, a közelinek látszó atomháború árnyékában igazán szükség volt hősökre. A csodálatos Wonder Woman (Gal Gadot) sem maradhat tétlen: igazságérzete a régi, ereje nagyobb, mint valaha, úgy érzi, tennie kell valamit azért, hogy a világ kevésbé veszélyes hely legyen Tudomány 2020.01.24, 17:36 Száz másodperccel áll éjfél előtt a végítélet képzeletbeli órája, tudósok egy nemzetközi csoportja 20 másodperccel közelebb vitte éjfélhez a mutatót a klímaváltozás és egy atomháború veszélye miatt Föld invázió (2019) 71% 31 ★. The Blackout · Аванпост (Avanpost) 127' · orosz · akció, sci-fi, thriller 15. Most néztem meg Várólista. A bolygót nem sújtotta meteorit, terrorista merényletekre sem került sor, nem volt atomháború, mégis történt valami, amire senki sem számított. A Föld városai közt megszakadt a.

Az alagút 2001 teljes film letöltés onlineA leghidegebb játék - Kritika - Hír - PuliwoodBNSF train — bnsf railway's first-in-the-industry tribalNovai gábor | novai gábor becenevén nova (budapest, 1949

Kivitelezésében oroszlánszerep hárul a feminista nőkre. Itt jön a képbe a Goldman Sachs bankház, jelenlegi nagyfőnöke, Solomon elvtárs személyében, aki a jelek szerint magáévá tette Sarkozy elvtárs örökbecsű szentenciáját a rasszkeveredés szükségességével kapcsolatos népköztársasági voluntarizmusról (ha nem megy szép szóval, majd megy erővel), a saját. Posted on June 28, 2020 by cswalitschek. Moldova György: Az Úr jó vitéze. a Föld létrejöttétől a kollektív értelem megjelenéséig és az atomháború kitöréséig. A tárgyát tekintve átfogó, előadásmódjában pedig borzongató könyv bemutatja, mi mindent tudhatunk meg, ha az életet egyetemes léptékben szemléljük.. Wonder Woman 1984 2020 online teljes film magyarul - Hidegháború. Az 1970-80-as évekbeli Európában, a közelinek látszó atomháború árnyékában igazán szükség volt hősökre. A csodálatos Wonder Woman (Gal Gadot) sem maradhat tétlen: kémnek szegődik, és azt a feladatot kapja, hogy levadássza a Szovjetunió legkegyetlenebb.