Home

Pendrive méretének visszaállítása

Hogyan ellenőrizzük pendrive-unk valódi kapacitását az AIDA64-gyel? Lehet az ember bármennyire tapasztalt és sokat látott, egy hamis adathordozót felismerni szinte lehetetlen. A külsőből ítélni nem érdemes, mert nyomozásunk során több százféle dizájnú és kapacitású eszközt is találtunk Sziasztok! Ebay-en vettem egy 32 Gb-os pendrivot. Használat közben kiderült, hogy rossz, egy darabig amit rámásoltam, ott volt rajta, majd aztán később hiába másoltam rá bármit, csak az üres mappa maradt meg, vagy az üres fájl. A Pendrive-ot leelenőriztem a H2testw-vel, és az eredmény szerint ez. Pendrive kötet visszaállítása? Figyelt kérdés. Sziasztok,van egy maxell 32gb-os pendrivom,lemezkezelőbe a partíciós sémát MBR-re akartam vissza állítani,de mikor formázni akartam véletlen nem a formázásra hanem a kötet törlésére mentem és azóta a lemezkezelő se látja és használni sem tudom.Ezt valahogy vissza lehet. Elveszett fotók, videók visszaállítása pendrive, memóriakártyákról - Digital Media Recovery - MiniTool Power Data Recovery 7.0. Alanyunk egy memórikártya, ami egy telefonból lett kiszedve. Még a telefonon véletlen törölve lettek a fotók, amire szükségünk van. Ezt fogjuk most visszaállítani Boot-olható pendrive készítése terminál segítségével. Nem tudom mások hogy vannak ezzel, de én szeretem mostanában mindig a legegyszerűbb módot használni. Mivel eddig nem nagyon volt szükségem ilyen típusú pendrive-ra, nem is nagyon foglalkoztam a dologgal

Nem tudom mások hogy vannak ezzel, de én szeretem mostanában mindig a legegyszerűbb módot használni. Mivel eddig nem nagyon volt szükségem ilyen típusú pendrive-ra, nem is nagyon foglalkoztam a dologgal. Most viszont szerettem volna kipróbálni egy linuxot a feleségem netbook-ján, ami természetesen nem tartalmaz cd/dvd meghajtót Ikonok méretének visszaállítása? Figyelt kérdés. Takarítás közben, gondolom valami billentyűkombináció hatására az asztali ikonok mérete kb. a duplája lett. Hogyan tudnám ezt visszaállítani? Előre is köszönöm a segítséget! 2011. máj. 16. 15:40 Partíciók összevonása, átméretezése, darabolása Windowson. Írta: Nákovics L. Megjelent: 2017. október 4. Jó esetben ritkán, de azért bárkivel előfordulhat, hogy valamilyen okból szükség lenne a merevlemez egyetlen partíciójából többet, vagy éppen fordítva, a szétszabdalt háttértár partícióiból egyetlen darabot. Az előnézet és a részletek méretének visszaállítása az alapértelmezettekre a Windows 10 rendszerben. Reset Preview Detail Pane Size Defaults Windows 10. Ha megváltoztatta az Előnézet és a Részletek ablaktábla megjelenését a Fájlkezelőben, vagy láthatatlanná vált, érdemes visszaállítania

Hogyan ellenőrizzük pendrive-unk valódi kapacitását az

 1. Sérült pendrive kapacitásának visszaállítása parancssor segítségével. cmd.exe diskpart list disk select disk x list partition select partiton (1,2) delete partition clean create partition primary list partition select partition (1,2) active format fs=ntfs quick assign exit. Share this: Twitter
 2. denféle mobil eszközökről. Az ingyenes változat 1 GB-ig állítja vissza az adatokat
 3. 128GB MAXELL USB 3.1 PENDRIVE 》Méretének köszönhetően rengeteg adatot tárolhatsz rajta 》24 hónap garancia! 》Könnyedén tárolható és hordozható 》Maximális..
 4. a válasz pendrive1/pendrive2, azaz 30/100, vagyis ~1/3-a a telepítési sebessége.*. Azt azért érzed, hogy ez nem igaz. A telepítőlemez olvasása csak egy kicsi része a telepítés alatti feladatoknak. Ha egy adott szakaszban az olvasási sebesség szükséglete nem haladja meg a 30 Mb/s tempót akkor nincs előnye a gyorsabb.
 5. Hello! Az lenne a kérdésem, van-e lehetőség arra linuxon, hogy lecsökkentsem az írási bufferméretet a címben jelzett eszközökre. Mert jelenleg az a problémám, hogy sok memória van a gépben, ezért sokat is használ erre a célra, és ha mondjuk felmásolok 200 MB adatot a pendriveomra, vagy egy NFS csatolt fájlrendszerre, akkor pikkpakk készen van vele, csak utána umountnál.
 6. MiniTool Partition Wizard 11 Free: ingyenes particionáló program. A MiniTool Partition Wizard meglehetősen régi motoros a szakmában, így bátran választhatjuk a fent vázolt feladatra, vagyis a HDD és SSD felosztásának utólagos megváltoztatására. Üzleti és otthoni felhasználóknak szánt verziók egyaránt vannak belőle, s az.

Partíció darabolása Partíció méretének csökkentése Partíció hogy LIST PARTITION és íme a pendrive eredeti mérete. 8.) Írd be, hogy EXIT hogy kilépj a programból. Most már formázhatod a pendrive-odat a szokásos módon Sajátgépben, hogy. Az adatok visszaállítása törölt partíció esetén mentés nem jön. Röviden ennyit az EaseUS Data Recovery Wizard Free 10.2 szoftver bemutatásáról, ami egyszerű, nagyszerű és sok felhasználónak gyors segítség lehet véletlenül törölt, vagy elveszett fájlok elővarázsolására. A többi lehetőség látható a videóban. Teszt 1. Adott volt a egy 4GB-os pendrive, amiről letöröltem simán mindent Windows-frissítés Windows 10 Windows 10 frissítése Windows 10 visszaállítása Windows 10 visszavonása rendszervisszaállítás Az idő pénz, egy másodperc is az: miért és hogyan állítja fejük tetejére az 5G a gyárakat A honnan, hogyan kell letölteni a Windows 10 ISO-fájlt, pendrive-ra írni, majd pendrive-ról telepíteni a.

A merevlemez hibáinak ellenőrzése a parancssoron keresztül, valamint a Windows 10, 8.1 és Windows 7 egyéb beépített eszközei használatával. Tekintse meg a ChkDsk naplót, végezzen ellenőrzést az explorer felületén, további diagnosztikai lehetőségeket a Windows 10 meghajtókon Hasonlítsa össze a weboldalon a 2 gb pendrive árakat, találja meg a legjobb ajánlatot több száz webüzlet ajánlatából! Filterek visszaállítása. Kategória. Külső Memóriák (188) Tablet PC Tartozékok (3) Egyéb Kis méretének köszönhetően bárhová könnyen magával viheti fájljait Eszközök széles. Ezt az állapotot nevezzük az ablak minimális méretének. Jazz Drive, pendrive stb.) MAPPASZERKEZET A WINDOWSBAN. A Windows operációs rendszerekben a mappaszerkezet az egyes meghajtókon kívül néhány speciális objektumot is tartalmaz. VISSZAÁLLÍTÁSA . Ha egy fájlra vagy mappára már nincs szükségünk, törölhetjük azt. Szoftverbemutató: Recuva. Előfordult-e már a tisztelt olvasóval, hogy egy elvétett mozdulat miatt, egy hibás kijelölés, vagy egy túl sokszor lenyomott nyílbillentyű okán valami nagyon fontos adatot törölt a merevlemezéről? Szívből reméljük, hogy nem, viszont jobb félni, mint megijedni. A rutinból végzett műveleteket.

Pendrive javítás, eredeti méret beállítása probléma - PC Fóru

 1. Pendrive, 128GB, USB 2.0, 8/2.5MB/sec, VERBATIM \Swivel\, kék. - Verbatim Swivel pendrive egy beépített forgókupakkal rendelkezik, mely védi a csatlakozót az esetleges sérülésektől - Csatlakozás: USB 2.0 - Kapacitás: 128 GB - Olvasási sebesség: max 8 MB/sec - Írási sebesség: max 2,5 MB/sec - Rendszerkövetelmények: Wi
 2. 1 Google Drive szinkronizálása asztali géppel Linux rendszeren Ha valamilyen Ubuntu disztribúciót használsz,..
 3. A héten indult új szolgáltatásnak köszönhetõen a Google Dokumentumokban (Docs) ezentúl nem csak táblázatokat, preziket és szöveges dokumentumokat szerkeszthetnek, de tetszõleges fájlokat is tárolhatnak és megoszthatnak egymással a felhasználók. A hasonló online tárhelyek nemcsak a pendrive-ot válthatják ki, de a közös munkában is sokat segíthetnek. Megnéztük, van-e.
 4. dig veled van, a BTX 1000-rel könnyen megszólaltathatod. Csak csatlakoztasd az erősítőhöz és induljon a buli
 5. A Kingston pendrive meghajtó problémáinak különböző szinteken történő kijavításához a következő módszereket használhatja. négy időzóna kijelzése egyszerre és méretének arányai azok az érvek, amelyek a NeXtime Time Zones-t kiváló választássá teszik. Válassza a Eszköz-alapértelmezések visszaállítása és.
 6. Töltsön be papírt a papír méretének és tájolásának megfelelően. A beégetőegység visszaállítása. Hiba: 348. Beolvasás USB-pendrive-ra vagy nyomtatás USB-pendrive-ról úgy, hogy USB-pendrive nem volt behelyezve. Helyezzen be USB-pendrive-ot. A [TRAY (TÁLCA)] kazetta hiányzik..

Összefoglalás. Ebben a cikkben a Windows Eszközkezelő segédprogramja által generált hibakódokról olvashat. Valószínűleg azért olvassa ezt a cikket, mert az Eszközkezelő vagy egy hasonló eszköz, például a DXDiag hibakódot jelzett, Ön pedig nem biztos benne, hogy hogyan oldja meg a problémát A pendrive írja, hogy helyezze be a lemezt az eszközbe A Windows 10 visszaállítása vagy az operációs rendszer automatikus újratelepítése. Az egérmutató és egyéb kurzoropciók méretének és színének módosítása a Windows 10 rendszerben Ha egy hálózati megosztást sokszor használunk (pl. a háztartásban lévő másik gép megosztott fájljait), akkor érdemes lehet annak a megosztásnak meghajtó betűjelet adni, így gyorsabban el tudjuk érni azt. Grafikus felületen Kattintsunk jobb egérgombbal a Sajátgépre, majd válasszuk a Hálózati meghajtó csatlakoztatása menüpontot. A következő ablakban adhatjuk meg. 1 A funkciók és a specifikációk előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak.; 2 A termékhez mellékelt külső tápegységről (ha van ilyen) a külső tápegységek környezettudatos tervezésére vonatkozó követelmények linkje alatt található további információ: A BIZOTTSÁG (EU) 2019/1782 RENDELETE (2019. október 1.) a külső tápegységek környezettudatos tervezésére.

128GB Maxell USB 3.1 pendrive - Minden meghajtóval tökéletesen működi Az ablak szövegének méretének visszaállítása az alapértelmezettre a Windows 7 x64 rendszerben Windows 10 és 8.1 - A File Explorer testreszabása Windows 7 Home Premium 64 bites SP1 rendszeren a szöveg méretét 150% -ra változtattam (Vezérlőpult -> Megjelenítés) Az alkalmazásablak méretének visszaállítása. 2021. A Windows 8 alapjai: A képernyőfelbontás és a DPI módosítása. Szeretném tudni, hogyan lehet visszaállítani az alkalmazás felhasználói beállításainak ablakméretét a fejlesztő által kiválasztottra. Ezeket a beállításokat általában valamilyen plist fájlban tárolják

Frissítő telepítés: Csinálsz MCT-vel egy telepítő pendrive-ot, arról SETUP.EXE #137506 Tomi_78 tag movax #137502 Új Válasz 2021-08-12 10:28:19 #13750 A Galaxy S9 és a Galaxy S9 Plus kemény visszaállítása. Az alkalmazások képernyőjének méretének megváltoztatása a Galaxy S9 és az S9 Plus alkalmazásban. A Galaxy S9 és a Galaxy S9 Plus videójavító engedélyezése Itt van, hogyan állíthatja vissza az Android telefon billentyűzetének beállításait. A billentyűzet beállításaiban módosíthatja a billentyűzet méretét, a számgombokat, a nagy kontrasztú billentyűzeteket és az egyéb billentyűzetbeállításokat. A Samsung billentyűzet visszaállításába

Pendrive kötet visszaállítása? (9592190

módszerekkel a forrásállomány méretének adatvesztés nélküli lecsökkentése könnyebb, olcsóbb szállíthatóság céljából (kevesebb háttértároló kell, gyorsabban célbajut a hálózaton) •kicsomagolásbepakolt és/vagy betömörített állományok visszaállítása eredeti állapotukb Zenét hallgathat USB-eszközökről, így például egy külső merevlemezről, pendrive-ról vagy Walkman® készülékről azáltal, hogy csatlakoztatja az eszközt a rádióerősítő előlapján található (USB) porthoz, és a hallgatáshoz a rádióerősítő hangsugárzóit vagy egy fejhallgatót használ A totális VHD egy új szemlélet, hogy ne az évtizedek óta megszokott módon, direktben a merevlemezről használjuk a Windows-t, hanem használjuk kizárólag VHD konténerből. Ezen nagyon hatékony és praktikus módszer bevezetésének lépéseit tárgyaljuk meg most. A totális VHD használatához nem szükséges semmilyen külső program. Minden benne van a Windows-ban. Windows.

Elveszett, törölt adatok visszaállítása - MiniTool Power

A mobil készülék gyári beállításokra való visszaállítása során a telefon a készülékkód beírását kéri. Hol található meg ez a kód? Ezt az információt megtalálhatja a mobiltelefonja használati útmutatójában, vagy megszerezheti azt a készülék gyártójától Kaspersky Anti-Virus 6.0 for Windows Workstations MP4 FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ A L K A L M A Z Á S V E R Z I Ó J A : 6. 0, 4. K A R B A N T A R T Á S I C S O M A G, 1. K R I T I K U S J A V Í T Á S Tisztel VMware - PROHARDVER! Fórum. Számítógép. Notebook Tablet PC/Barebone Szerve A tálca nagyon hosszú ideje van velünk, és továbbra is jelen van a Windows 10-ben, bár sok minden megváltozott róla. A tálca a Windows asztal egyik leghasznosabb része, és mint ilyen, megérdemli annak testreszabását, hogy megfeleljen az Ön igényeinek A leggyakoribb panasz az, amikor a Windows 10 tálca nem rejtőzik A sérült InDesign beállítás fájl nem várt viselkedést okozhat InDesign dokumentum esetén. Visszaállításukkal vagy újbóli létrehozásukkal könnyedén megállapíthatja, hogy a probléma a beállítási fájlokhoz kapcsolódik-e. További információkért lásd: Minden beállítás visszaállítása

Jobb klikk a Sajátgépen , Tulajdonságok , majd a Rendszer visszaállítása fül . A Táskát pendrive - val is használhatjuk , ekkor a cserélhető hordozó tulajdonképpen a hálózat szerepét tölti be a gépek között . SFC /CACHESIZE=x A fájlgyorsítótár méretének beállítása Beolvasás méretének megváltoztatása (Beolvasási méret) Az egyes készletek rendezése oldalsorrendben (Rendezés) Folyamatos beolvasás mód engedélyezése (Folyamatos beolvasás) Különböző méretű dokumentumok másolása (Vegyes méretű dokumentumok) A másolási beállítások visszaállítása (Alaphelyzet) Beállítás törlés Windows 10 Fájlok és mappák másolása CD-re és pendrive-ra a legegyszerűbben Windows XP-n. Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj. 2020.12.15., 02:20:51 a Meghajtó biztonságos eltávolítása lehetőséget felkínáló kis ikon, (A Sajátgép-ben jól látható, hogy eltűnt az eszköz, már nem kap áramot a Active Desktop szolgáltatást visszaállítása, kikapcsolása a Windows XP rendszerben (beleértve a rendszerleíró adatbázis módszert is) A lapozófájl méretének beállítása: A virtuális RAM mérete közötti összefüggés 256Mb-->1536Mb Írásvédettség feloldása az USB pendrive esetében Lemezkép készítő program ImgBurn lemezkép készítő és író letöltés . Csillagpor.hu → Letölthető programok → Biztonsági mentés, backup, CD, DVD, Blu-Ray, Freeware, Lemezkép, virtuális lemez, Magyar nyelvű program → ImgBurn lemezkép készítő és író letöltés Ön azért került erre a lapra, mert az operációs rendszere nem támogatja a Windows 10-es adathordozó.

A(z) OnePlus 9 12GB/256GB fekete esetében első pillantásra egyértelmű, hogy egy úgynevezett okostelefonról van szó. Azért hozták létre, hogy aktív lehess a szociáis hálókon. A három kamera jóvoltából fantasztikus képeket és videókat készíthetsz vele. Természetesen, egy csomó alkalmazást futtatha Bates otthoni látás helyreállítása Fél hét volt, unatkoztam, és kíváncsian kukkantottam be a kapuk alá. szuggesztió lesz az emberek érintkezésének a célja - és ennek a célnak ama zenei Hátul, a homályban egy nagy láda állott: ide dobálták be a már feldolgozott részeket milyen eseményeket idézett elő az a szenvedély, amihez hasonlóan szépet Windows 10 - Mobilarena Fórum. Egyrészt a lényeg annyi, hogy a 1903-as verziótól kezdve már nem kell a gépházban a korábbi módon külön beállítani halasztást, mivel pl. a funkciófrissítések eleve nem települnek automatikusan anélkül sem, max. értesítés jelenik meg a gépházban, hogy elérhető az újabb verzió. Vagyis használható az adott Windows 10-verzió akár a. Pendrive helyett Dropbox. Ezzel az ingyenes alkalmazással a számítógépeim között tudok (ingyenesen minimum 2GB) adatot cipelni. Ehhez nem kell mást tenni, csak letölteni a dropbox.com weboldalról a kliens programot, feltelepíteni és regisztrálni

» Boot-olható pendrive készítése terminál segítségével

 1. Dvd lemez formázása. Legjobb ujrairható lemez márka, ami kevésbé karcolódik? Miért nem tudok újraírható dvd-t írni, csak simát? Van egy újraírható dvd-m (DVD-RW), de lett párszor formázva, és így 4.7gb-ról 2.5gb lett a mérete A DVD-RAM lemez tulajdonságai az alábbi képen jelennek meg: DVD-RAM lemez tulajdonságai Mindezek után írtam egy DVD-t a lemezre. Írás.
 2. Windows 10 ár euronics. Windows 10 (215) még több operációs rendszer. Processzor típusa. AMD Ryzen 3-3250U 2,6 GHz (5) AMD Ryzen 5 4500U 2,3 (4) AMD® A4-9120 2,2GHz (2) Euronics Műszaki Áruházlánc - gépek sok szeretettel. Áraink forintban értendők és az ÁFA-t tartalmazzák
 3. t a keepass), akkor ez egyáltalán nem biztos, hogy rossz, sőt. Úgy szokták ezeket összerakni, hogy a biztonság és a kényelem megfelelő egyensúlyban legyen (auto exit vagy
 4. Videotanfolyam.hu blog. Kategória: fajl. Altap Salamander - szuper fájlkezelő ingyen Az Altap Salamander egy tipikus két ablakos, két paneles fájlkezelő, amely eddig nem volt ingyenes, de már az. Ha a Total Commander-t szereted (amely egyébként nem ingyenes), vagy valamelyik hasonló fájlkezelőt, akkor az Altap Salamander is tetszeni fog valószínűleg
 5. Dinamikus véletlen hozzáférésű memória - Dynamic random-access memory A Wikipédiából, az ingyenes enciklopédiából.
 6. földgömb: a Térkép ablak visszaállítása; az Adat ablak visszaállítása (itt is tudunk keresni) könyv: a súgó tartalomjegyzéke; névjegy: csak ESC-pel lehet bezárni, addig semmi nem működik! A Térkép ablakhoz tartozó ikonok: munkaterület megnyitása: kezdéskor ezzel is meg tudjuk jeleníteni a térképet

Ikonok méretének visszaállítása? (1804115

a SMART táblázat és a grafikon méretének aránya csúszkával állítható probléma javítva: USB meghajtók (merevlemez, pendrive, kártyaolvasó) eltávolítása nem volt lehetséges. a maximális napi hőmérséklet éjfél utáni visszaállítása lemez státusz kijelzés optimalizálva, ikon villogás javítva. A System Volume Information mappa egy rejtett és védett mappa, amely minden meghajtó vagy partíció gyökerében található. Még az SD kártyán, az USB pendrive-on és a külső merevlemezen is megtalálható, ha korábban már csatlakoztatta őket a Windows számítógépéhez. Ez nem vírus vag

Partíciók összevonása, átméretezése, darabolása Windowson

Az fdisk eszközt az IBM PC DOS 2.0 vezette be az MBR partíciók beállítására és karbantartására. Amikor egy tárolóegységet ezzel partícionálnak, az MBR tartalmazza a partíciós táblát, ami egybefüggő területek, vagyis partíciók helyét, méretét és egyéb attribútumait tartalmazza Version 1.1 Readiris 14 Windows Felhasználói útmutató 10/29/2012 I.R.I.S. Products & Technologies dgi Readiris TM 14 - Felhasználói útmutató Tartalomjegyzék Readiris bemutatása... 1 Újdonságok a Readiri Kérdezz, jár erre pár guru. Hamarabb kapsz választ, ha precízen leírod mi a baj (oprendszer, sw verzió, hibaüzenetek, egyéb) - de kérünk, egy kérdést ne írj bele több topicba, kérdezés előtt keress vissza, hátha már volt a problémád. Ja, és amennyiben warez windowsod lenne, ez nem az a hely ahol segítene bárki. És kodekpakkot, soha, sehova sem teszünk fel Citroen - Auto - citroen-c4-2009-kezelesi-utmutato-64693 Updated: August 202

A digitális fényképezőgép olyan fényképezőgép, amely fényképeket rögzít a digitális memóriába.A legtöbb ma gyártott fényképezőgép digitális, nagyrészt felváltja azokat, amelyek fényképeket készítenek filmfilmre.Bár még mindig vannak dedikált digitális fényképezőgépek, ma már sokkal több kamerát építenek be mobileszközökbe, például okostelefonokba. Android zárolt képernyő ikonok. Az Androidos telefonom lelett zárolva a képernyőzár miatt! Nem tudom feloldani, mert nem emlékszem a megválaszolandó kérdésnek a válaszára, és a google+-ra sem tudok bejelentkezni Android osztott képernyő használata útmutató Érintsük meg a Zárolt képernyő és védelem menüpontot.Samsung telefon ikonok jelentése részletes leírással.

Az előnézet és a részletek méretének visszaállítása az

Sérült pendrive kapacitásának visszaállítása parancssor

Adat visszaállítás - - Csillagpor

Paradicsomos babkonzerv felhasználása. Chilis babot csináltam már belőle. Vettem egy Chilis bab fűszerkeveréket, ebben megforgattam kockákra vágott csirkemellet, kicsit állni hagytam, majd 1 fej hagymát megdinszteltem, hozzáadtam a fűszeres csikemellet, 2-3 fej apróra vágott fokhagymát, kis pirospaprikát, felöntöttem vízzel és puhára főztem, amikor a víz lefőtt. Az áttelepítés befejeződött., Köszönet a szoftver. Én használt Outlook Import konvertálni a 10,000 e-mailek található több száz könyvtárak és Outlook Exportálás varázsló átalakítani az én-m .pst Archívum - ismét több mint 10,000 e-mailek. A Mac-emet indexelt már ezeket a fájlokat a reflektorfényben - Ez nem automatikusan történt, de én kezelt-hoz kényszerít.

Gruppi - 128GB MAXELL USB 3

Térinformatikai alkalmazások. Utasi, Zoltán. Térinformatikai alkalmazások. Utasi, Zoltán. Publication date 2011. Szerzői jog © 2011 EKF TTK. Copyright 2011. Mazda - Auto - mazda-2-2017-kezelesi-utmutato-109566 Updated: August 202

A Pendrive sebessége mennyire befolyásolja a telepítést

Pendrive/NFS buffer méretének csökkentése HU

Windows szóra releváns weboldalak könnyen áttekinthető táblázatban: windows linux, windows operációs, windows rendszergazda, windows rendszer, microsoft windows, windows szerver, linux windows, windows 10, windows alap, windows windows, windows phone, windows serve elektronikus elven tároló eszköz (pendrive) felépítése, csatlakoztatása, jellemzői 71-72. Hálózati eszközök (bevezetés) a hálózati kártya feladatai. egyéb hálózati eszközök (hub, bridge, repeater, router) modem feladata, működése, jellemző tulajdonságai 73-74. Rendszerezés, ismétlés, tudásfelméré